










Data publikacji: 2 lipca, 2025
30 czerwca, 2025
MARK’S Marszałkowscy i Rekopol – razem dla planety!Z radością dzielimy się informacją o współpracy z firmą Rekopol Organizacja Odzysku Opakowań S.A. – organizacją, która pomaga nam skutecznie zadbać o środowisko poprzez recykling i odzysk opakowań. Dzięki temu partnerstwu: realizujemy obowiązki wynikające z ustawy o gospodarce...
18 czerwca, 2025
Targi Handlowe Dantex w Ełku 🎉W miniony weekend mieliśmy przyjemność uczestniczyć w targach organizowanych przez @hurtowniadantex . Na naszym stoisku zaprezentowaliśmy bogaty asortyment produktów, który spotkał się z ogromnym zainteresowaniem odwiedzających. Na gości czekała również pyszna degustacja – aromatyczne smaki i wyjątkowa atmosfera przyciągnęły...
21 maja, 2025
🪐gAstronomiczna wiosna w Dorado.pl za nami!🪐Z ogromną satysfakcją podsumowujemy udział w tegorocznych targach gastronomicznych, gdzie mieliśmy przyjemność zaprezentować swoje produkty w roli głównej. Wydarzenie było doskonałą okazją do spotkania z przedstawicielami branży HoReCa, nawiązania nowych kontaktów biznesowych oraz bezpośredniego zaprezentowania jakości i smaku naszych...
18 maja, 2025
🌍Dbamy o przyszłość – liczymy ślad węglowy!Z dumą informujemy, że firma MARK’S Marszałkowscy podjęła realne działania na rzecz ochrony środowiska. 🌱 Prowadzimy prace zmierzające do określenia śladu węglowego, by jeszcze lepiej zrozumieć wpływ naszej działalności na klimat i podejmować świadome decyzje w kierunku jego redukcji....
13 maja, 2025
MARK’S SELECT – wybór dla koneserów 🏆Nie każde mięso jest takie samo. W MARK’S Marszałkowscy stworzyliśmy linię MARK’S SELECT, która powstała dla tych, którzy szukają najwyższej jakości produktów. Co wyróżnia MARK’S SELECT? Najwyższej klasy mięso selekcjonowane przez specjalistów, Marmurkowy deseń – tajemnica doskonałej wołowiny, Perfekcyjny...
14 kwietnia, 2025
Życzenia wielkanocne!Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Państwu radosnych i spokojnych chwil w gronie najbliższych 💛 Niech ten wiosenny czas przyniesie ze sobą świeżą energię, optymizm oraz siłę do realizacji marzeń – zarówno tych zawodowych, jak i osobistych 🌷 Wierzymy, że...
24 marca, 2025
Z dumą ogłaszamy, że zostaliśmy laureatem Diamentów Forbesa 2025!Z dumą ogłaszamy, że zostaliśmy laureatem Diamentów Forbesa 2025! To dla nas ogromne wyróżnienie i potwierdzenie, że konsekwentna praca, innowacyjność i zaangażowanie w budowanie wartości dla naszych klientów przynoszą efekty Dziękujemy naszym partnerom, zespołowi i wszystkim, którzy wspierają naszą...
21 marca, 2025
Sklep firmowy w Wieruszowie po metamorfozie!Halo, Wieruszów!Czy wiecie, że nasz sklep firmowy przeszedł metamorfozę? Już nie możemy się doczekać, aż go odwiedzicie! Przyjdźcie i przekonajcie się na własne oczy! Czekają na Was: Nowoczesne, odświeżone wnętrze Bogata oferta produktów w świetnych cenach Profesjonalna, uśmiechnięta i pomocna obsługa Wieruszów, ul. Fabryczna...
20 marca, 2025
Debata o bezpieczeństwie RP w Kępnie za nami!Dziękujemy za inspirujące rozmowy, cenne dyskusje i Waszą obecność! Jako partner wydarzenia mieliśmy okazję nie tylko uczestniczyć w debacie, ale także zaprezentować nasze najlepsze produkty. Stoisko degustacyjne cieszyło się ogromnym zainteresowaniem! Serdeczne podziękowania kierujemy dla Chata Walichnowska za przygotowanie...
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe „MARK’S” spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Prusak realizuje w latach 2020-2023 projekt pn: „Opracowanie technologii wytwarzania wyrobów mięsnych o podwyższonym standardzie jakości i bezpieczeństwa zdrowia konsumentów”. Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój Oś priorytetowa: Wsparcie prowadzenia prac B+R przez przedsiębiorstwa, Działanie: Projekty B+R przedsiębiorstw, Poddziałanie: Badania przemysłowe i prace rozwojowe realizowane przez przedsiębiorstwa.
Cel i planowane efekty projektu:
Celem projektu jest opracowanie kompleksowej technologii wytwarzania asortymentu kiełbas, zapewniającej podwyższoną jakość oraz wydłużony termin przydatności do spożycia
Wartość projektu: 12 945 083.90 zł
Wkład Funduszy Europejskich: 5 577 238.56 zł