Data publikacji: 29 grudnia, 2023
19 lutego, 2025
Poznaj wyjątkową linię MARK’S SELECTJeśli cenisz najwyższą jakość i doskonały smak, koniecznie odkryj linię MARK’S SELECT! To starannie wyselekcjonowana wołowina o marmurkowej strukturze, która zapewnia soczystość, kruchość i wyjątkowy aromat. Dlaczego warto wybrać MARK’S SELECT?Marmurkowa struktura – gwarancja soczystego i pełnego smaku mięsa. Rygorystyczna selekcja...
12 lutego, 2025
Marzysz o wyjątkowej kolacji pełnej smaku?Marzysz o wyjątkowej kolacji pełnej smaku? Mamy dla Ciebie przepis, który łączy delikatną cielęcinę, orzeźwiający cytrusowo-kokosowy sos i aksamitne puree z batatów. Gotowi na kulinarną podróż? Składniki: Pulpeciki cielęce: 800 g mielonej cielęciny 2 jajka 1 szklanka bułki tartej...
4 lutego, 2025
Sport, emocje i wielkie serca dla WOŚP!Tegoroczny Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Lututowie to prawdziwa mieszanka sportowej rywalizacji i ogromnej dawki dobra! Cieszymy się, że jako MARK’S Marszałkowscy mogliśmy wesprzeć te wyjątkowe wydarzenia. 🔴 Charytatywny Halowy Turniej Piłki Nożnej – pełne emocji rozgrywki, w...
1 lutego, 2025
Nowy przepis w akcji #smaczniezMarksem!Sandwich z bagietki i grillowanej polędwicy z pieczoną papryką, konfiturą z czerwonej cebuli i suszoną figą oraz sosem z musztardy Dijon. Składniki (2 porcje): 1 bagietka (najlepiej świeża) 400 g polędwicy wieprzowej lub wołowej 2 czerwone papryki, pokrojone na...
28 stycznia, 2025
Budowa instalacji fotowoltaicznej na potrzeby PPHU „Mark’s” Sp. z o.o. w miejscowości Walichnowy gm. SokolnikiInformacja o dofinansowaniu Nazwa zadania: „Budowa instalacji fotowoltaicznej na potrzeby PPHU „Mark’s” Sp. z o.o. w miejscowości Walichnowy gm. Sokolniki” Wartość ogólna zadania: 2 895 000 PLN Wysokość oraz forma dofinansowania ze środków Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w...
27 stycznia, 2025
Do końca świata i jeden dzień dłużej!DZIĘKUJEMY! Kochani, kolejny raz pokazaliście, jak wielkie macie serca! Z ogromną radością informujemy, że wspólnie wsparliśmy WOŚP podczas 33. Finału! Wasze zaangażowanie, energia i chęć niesienia pomocy są dla nas bezcenne. Dzięki Wam możemy wspólnie grać z Wielką Orkiestrą...
15 stycznia, 2025
Przepis na zupę meksykańską.Nowy przepis w akcji #smaczniezMarksem! Zapraszamy do spróbowania dania, które połączy intensywne smaki kuchni meksykańskiej z aromatycznym, delikatnym mięsem wieprzowym – Zupa Meksykańska z pieczoną i szarpaną karkówką w oregano. Idealna na chłodniejsze dni, sycąca i pełna aromatów, które...
7 stycznia, 2025
Goleń Wołowa pieczona w warzywach i pomidorach, podana z grillowaną polentą, aksamitnym musem z marchwi i imbiru oraz młodymi liśćmi sałat z vinegrettem.Nowy przepis w akcji #smaczniezMarksem! Zapraszamy do odkrycia wyjątkowego dania, które zrobi wrażenie na każdym – Goleń Wołowa pieczona w warzywach i pomidorach, podana z grillowaną polentą, aksamitnym musem z marchwi i imbiru oraz młodymi liśćmi sałat z vinegrettem....
4 stycznia, 2025
4 stycznia – Dzień Spaghetti! Świętuj z MARK’S Marszałkowscy!Czy wiesz, że spaghetti ma swoje własne święto? Już 4 stycznia to doskonała okazja, by rozpieścić podniebienie klasycznym, włoskim smakiem! A jak najlepiej uczcić Dzień Spaghetti? Oczywiście, przygotowując pyszne spaghetti bolognese! W roli głównej polecamy nasz produkt: MIĘSO WOŁOWE...
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe „MARK’S” spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Prusak realizuje w latach 2020-2023 projekt pn: „Opracowanie technologii wytwarzania wyrobów mięsnych o podwyższonym standardzie jakości i bezpieczeństwa zdrowia konsumentów”. Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój Oś priorytetowa: Wsparcie prowadzenia prac B+R przez przedsiębiorstwa, Działanie: Projekty B+R przedsiębiorstw, Poddziałanie: Badania przemysłowe i prace rozwojowe realizowane przez przedsiębiorstwa.
Cel i planowane efekty projektu:
Celem projektu jest opracowanie kompleksowej technologii wytwarzania asortymentu kiełbas, zapewniającej podwyższoną jakość oraz wydłużony termin przydatności do spożycia
Wartość projektu: 12 945 083.90 zł
Wkład Funduszy Europejskich: 5 577 238.56 zł