Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, wędzona, parzona, w osłonce niejadalnej.
Niech Twoje podniebienie odkryje prawdziwą ucztę smaków z Kiełbasą żywiecką tradycyjną. To mistrzostwo tradycyjnego wyrobu, które zapewni Ci niezapomniany smak i aromat górskich kulinarnych korzeni. Spróbuj teraz i doświadcz prawdziwego rarytasu!
Cechy produktu:
– zawartość mięsa wieprzowego: 117 g mięsa na 100 g gotowego wyrobu,
– struktura kiełbasy jest zwięzła, ale nie twarda,
– do spożywania na zimno.
Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna: 1204 kJ/ 290 kcal, tłuszcz: 23 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9 g, węglowodany: < 0,5 g w tym cukry < 0,5 g, białko: 21 g, sól: 2,0 g.