Rostbef wołowy bez kości (do mizdry)

  • gotowanie
  • mięsa kulinarne
  • pieczenie
  • wołowina

Wołowina to prawdziwy klejnot w świecie kulinariów. Jej delikatność, soczystość i bogaty smak sprawiają, że jest niezastąpiona w wielu potrawach. Od soczystych steków po aromatyczne gulasze – wołowina daje nieograniczone możliwości kulinarne.

To mięso, które jest inspiracją dla kucharzy na całym świecie. Jej smak to prawdziwy rarytas, a jej konsystencja zachwyci nawet najbardziej wymagających smakoszy.

Szczegóły dotyczące produktu

Dodatkowe informacje

Rostbef do mizdry to element uzyskany z zadniej ćwierćtuszy z części lędźwiowo-brzusznej przez cięcie.
Element ma wyrównaną powierzchnię od strony żebrowej i nie posiada okrywy tłuszczowej. Tkanka mięśniowa jest bardzo delikatna, mięśnie drobnowłókniste. Z elementu usunięte są kości.
Spożyć po obróbce cieplnej.

Zobacz również