
Jak najczęściej przygotowujesz mięso?
D) Smażę – szybko, ale z maksymalnym smakiem!



Data publikacji: 12 kwietnia, 2025
D) Smażę – szybko, ale z maksymalnym smakiem!
22 kwietnia, 2025
Po świątecznych ucztach czas na smak pełen świeżości w lekkim wydaniu!Sałatka tajska z plastrami rostbefu wołowego, orzechami arachidowymi i świeżym mango Receptura na 3-4 porcjeCzas przygotowania: 30-35min Składniki: 300 g rostbefu wołowego (marmurkowego) 1 dojrzałe mango 100 g orzechów arachidowych (nieprażonych) 1 ogórek 1 czerwona papryka 1 mała cebula...
14 kwietnia, 2025
Życzenia wielkanocne!Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Państwu radosnych i spokojnych chwil w gronie najbliższych 💛 Niech ten wiosenny czas przyniesie ze sobą świeżą energię, optymizm oraz siłę do realizacji marzeń – zarówno tych zawodowych, jak i osobistych 🌷 Wierzymy, że...
11 kwietnia, 2025
Eksport, który robi różnicęNie tylko Polska, ale także Europa, Azja i Bliski Wschód – nasze produkty można znaleźć na stołach na całym świecie! Dlaczego wybierają nas? Jakość, której można zaufać – kontrolujemy każdy etap produkcji Świeżość i smak doceniane globalnie Mięso dostosowane do różnych...
7 kwietnia, 2025
Sycące, aromatyczne i pełne smaku – ragout wołowe z grzybami i topinamburem na papardelle to danie, które robi wrażenieSzczególnie jeśli przygotujesz je z mięsem z naszych delikatesów MARKO, gdzie znajdziesz najwyższej jakości kark wołowy.To przepis, który warto mieć w zanadrzu – na rodzinny obiad, wieczór z winem albo po prostu wtedy, gdy chcesz zjeść coś wyjątkowego.Czas przygotowywania:...
31 marca, 2025
Rozsmakuj się w tradycji z MARK’S Marszałkowscy!Szukasz dania, które rozpieści Twoje podniebienie? Nasze Rolady wołowe z boczkiem wędzonym i ogórkiem w sosie, wolno gotowane, to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody! Dlaczego musisz ich spróbować? Soczyste mięso – długo gotowane, by zachować pełnię smaku Aromatyczny boczek...
28 marca, 2025
Domowe bułeczki Bao z Wołowiną kruchą – aromatyczne, soczyste i pełne azjatyckich inspiracji!Szukasz pomysłu na efektowne, a przy tym proste danie? Zrób domowe bułeczki Bao z Wołowiną kruchą – aromatyczne, soczyste i pełne azjatyckich inspiracji 🍔🌿 Sekret smaku? Nasza gotowa Wołowina krucha MARK’S, dostępna w delikatesach MARKO! Wystarczy ją podgrzać i...
24 marca, 2025
Z dumą ogłaszamy, że zostaliśmy laureatem Diamentów Forbesa 2025!Z dumą ogłaszamy, że zostaliśmy laureatem Diamentów Forbesa 2025! To dla nas ogromne wyróżnienie i potwierdzenie, że konsekwentna praca, innowacyjność i zaangażowanie w budowanie wartości dla naszych klientów przynoszą efekty Dziękujemy naszym partnerom, zespołowi i wszystkim, którzy wspierają naszą...
21 marca, 2025
Sklep firmowy w Wieruszowie po metamorfozie!Halo, Wieruszów!Czy wiecie, że nasz sklep firmowy przeszedł metamorfozę? Już nie możemy się doczekać, aż go odwiedzicie! Przyjdźcie i przekonajcie się na własne oczy! Czekają na Was: Nowoczesne, odświeżone wnętrze Bogata oferta produktów w świetnych cenach Profesjonalna, uśmiechnięta i pomocna obsługa Wieruszów, ul. Fabryczna...
20 marca, 2025
Debata o bezpieczeństwie RP w Kępnie za nami!Dziękujemy za inspirujące rozmowy, cenne dyskusje i Waszą obecność! Jako partner wydarzenia mieliśmy okazję nie tylko uczestniczyć w debacie, ale także zaprezentować nasze najlepsze produkty. Stoisko degustacyjne cieszyło się ogromnym zainteresowaniem! Serdeczne podziękowania kierujemy dla Chata Walichnowska za przygotowanie...
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe „MARK’S” spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Prusak realizuje w latach 2020-2023 projekt pn: „Opracowanie technologii wytwarzania wyrobów mięsnych o podwyższonym standardzie jakości i bezpieczeństwa zdrowia konsumentów”. Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój Oś priorytetowa: Wsparcie prowadzenia prac B+R przez przedsiębiorstwa, Działanie: Projekty B+R przedsiębiorstw, Poddziałanie: Badania przemysłowe i prace rozwojowe realizowane przez przedsiębiorstwa.
Cel i planowane efekty projektu:
Celem projektu jest opracowanie kompleksowej technologii wytwarzania asortymentu kiełbas, zapewniającej podwyższoną jakość oraz wydłużony termin przydatności do spożycia
Wartość projektu: 12 945 083.90 zł
Wkład Funduszy Europejskich: 5 577 238.56 zł