Odkryj niezrównane doznania smakowe w naszym wyjątkowym daniu gotowym – antrykocie wołowym, który został starannie przygotowany metodą wolnego gotowania w autorskim sosie własnym. Każdy kęs to połączenie soczystego antrykotu i intensywnego smaku, którego głębia jest rezultatem długotrwałego procesu gotowania. Pozwól sobie na chwilę kulinarnej przyjemności z naszym antrykotem wołowym w sosie własnym!
Cechy produktu:
– zawartość mięsa wołowego: 94%,
– pomysł na szybki i pyszny obiad,
– soczyste, aromatyczne danie.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna: 175 kcal / 729 kJ, tłuszcz: 9,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,8 g, węglowodany: 1,0 g w tym cukry:< 0,5 g, błonnik: 1,2 g, białko: 20 g, sól: 1,2 g. (Dane z sprawozdania nr 16075/2023 z dnia 16.11.2023).
Sposób przygotowania:
PIEKARNIK: W otwartym naczyniu żaroodpornym umieścić produkt bez opakowania foliowego. Włożyć naczynie do nagrzanego piekarnika do temperatury 180°C z funkcją grzania „góra-dół” i piec przez 30 minut.
GARNEK: Do garnka z wodą o temperaturze około 90°C włożyć produkt w opakowaniu foliowym. Podgrzewać przez 30 minut, utrzymując powyższą temperaturę. Wyjąć z garnka.