Antrykot wołowy bez kości (5 żeber)

  • gotowanie
  • mięsa kulinarne
  • pieczenie
  • wołowina

Najpopularniejszy stek na szybko! Słowo antrykot kojarzy się na całym świecie głównie ze stekiem. Nie bez przyczyny, ponieważ – według smakoszy wołowiny – jest to najchętniej wybierany element do przyrządzania najprostszych i jednocześnie pysznych steków na patelni oraz grillu.

Dzięki wysokiej jakości naszego mięsa wołowego, przyrządzenie antrykotu może być jeszcze prostsze: można nie dodawać przypraw, a i tak będzie smakować wyśmienicie! To oczywiście efekt przerostów tłuszczowych, będących jednocześnie nośnikiem smaku. Antrykot jest także doskonałym mięsem na pieczenie, które wychodzą wyjątkowo kruche i delikatne.

Szczegóły dotyczące produktu

Dodatkowe informacje

W naszej ofercie: antrykot wołowy bez kości o wadze ok. 4 kg.

Polecamy także: antrykot wołowy bez kości marmurkowy, którego przerosty tłuszczowe tworzą tzw. marmurek, najlepiej widoczny na przekroju mięśnia.

Zobacz również