Najpopularniejsze mięso na stek! Nie bez powodu. Antrykot ma to do siebie, że trafia w najliczniejsze gusta: oczarowuje swym marmurkowym wyglądem, jest dość łatwy w przyrządzeniu, urzeka aromatem już w trakcie smażenia i na koniec oczywiście rozpływa się w ustach. Brak kości jest dodatkowym atutem dla osób ceniących wygodę i prostą obsługę podczas porcjowania mięsa na steki, które potem wystarczy po prostu usmażyć!
A ponieważ zadbaliśmy o to, aby było to mięso o jak najwyżej jakości – można wręcz zaryzykować i nie dodawać przypraw. Nasz antrykot smakuje wyśmienicie nawet w wersji całkowicie naturalnej!
Warto też dodać, że antrykot nadaje się wybornie również na pieczenie, które po przyrządzeniu są miękkie i soczyste, właśnie ze względu na zawartość bogatej tkanki tłuszczowej.
W naszej ofercie: antrykot wołowy bez kości marmurkowy o wadze od 4 kg.