Antrykot wołowy z kością

  • gotowanie
  • mięsa kulinarne
  • pieczenie
  • wołowina

Przy kości jest to, co najlepsze! Dlatego też koneserzy i znawcy sztuki kulinarnej wybierają zazwyczaj mięso z kością i dzięki temu uzyskują pełnię smaku i aromatu przygotowywanych potraw – nawet bez przypraw!

Tak też jest w przypadku naszego antrykotu wołowego z kością: wysoka jakość mięsa, wzbogaconego o kość, to gwarancja udanego grillowania, albo smacznego obiadu w gronie rodziny lub przyjaciół. Antrykot zawiera zwykle przerosty tłuszczowe, które zapewniają – szczególnie stekom! – soczystość i delikatność.

Szczegóły dotyczące produktu

Dodatkowe informacje

W naszej ofercie: antrykot wołowy z kością o wadze od 4 kg.

Polecamy również: antrykot wołowy bez kości marmurkowy, zawierający przerosty tłuszczone w postaci tzw. marmurka – charakterystycznej cechy wołowiny najwyższej jakości.

Zobacz również