Polędwica wołowa bez warkocza

  • gotowanie
  • mięsa kulinarne
  • pieczenie
  • wołowina

Wykwintny stek, albo delikatny tatar – polędwica wołowa określana jest mianem „królowej” wśród elementów wołowych ze względu na swoje unikatowe walory.

Jej delikatność wymaga jednak biegłości w sztuce kulinarnej, by osiągnąć właściwy stopień wysmażenia o idealnej konsystencji. W nagrodę można delektować się takimi smakołykami, jak stek tournedos lub stek chateaubriand. Na zwolenników ekskluzywnych dań na zimno czekają natomiast takie rarytasy, jak tatar oraz carpaccio, które z polędwicy wołowej wychodzą absolutnie wyjątkowe.

Szczegóły dotyczące produktu

Dodatkowe informacje

Nasza oferta: polędwica wołowa bez warkocza o wadze od 1,5 kg.

UWAGA: w naszym asortymencie znajdą Państwo również polędwicę wołową selekcjonowaną – polecaną dla szczególnie wymagających Konsumentów.

Zobacz również