Rolady wołowe z boczkiem wędzonym i ogórkiem w sosie wolno gotowane

  • dania gotowe
  • wołowina

Produkt wołowy, wolno gotowany w sosie.

Nasze rolady wołowe z boczkiem wędzonym i ogórkiem w sosie to prawdziwa uczta dla podniebienia. Ich soczystość, aromat wędzonego boczku i wyrazisty smak ogórka w sosie z pewnością sprawią, że każdy kęs będzie niezapomnianym doświadczeniem kulinarnej przyjemności.

Cechy produktu:
– rolady wołowe 50% [mięso wołowe 76,7%, boczek wieprzowy, wędzony 13,3% (boczek wieprzowy bez żeber i skóry (100 g wyrobu wyprodukowano z 111g boczku),
– pomysł na szybki i pyszny obiad,
– soczyste, aromatyczne danie.

Szczegóły dotyczące produktu

Dodatkowe informacje

Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna: 383 kJ / 91 kcal, tłuszcz: 1,6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g, węglowodany: 3,5 g w tym cukry: 1,9 g, białko: 15 g, sól: 0,86 g.

Sposób przygotowania:

PIEKARNIK: Piekarnik nagrzać do temperatury 180°C.Produkt w opakowaniu foliowym przełożyć do naczynia żaroodpornego i podgrzewać przez 30 minut.

MIKROFALA: Produkty po nakłuciu folii włożyć do odpowiedniego otwartego naczynia a następnie do kuchenki mikrofalowej. Ustawić moc na 700W. Podgrzewać 5 minut.

Zobacz również