Dla zwolenników mniej tłustych potraw, rostbef będzie z pewnością trafionym wyborem. To mięso wciąż jest bowiem soczyste, kruche i delikatne, ale zawiera mniej przerostów tłuszczowych od antrykotu. Steki z rostbefu mają swoich miłośników na całym świecie, którzy cenią sobie ich niepowtarzalny smak oraz charakterystyczną, „treściwą” konsystencję. Stek z kością natomiast, to oczywiście jeszcze więcej smaku i aromatu.
Dlatego też, nawet jeśli pod ręką nie ma odpowiednich przypraw, ten obiad na pewno się uda! Rostbef wołowy wyśmienicie nadaje się też na pieczenie, które wychodzą wyjątkowo kruche.
Oferujemy: rostbef wołowy z kością o wadze ok. 6 kg.
W naszej bazie produktów znajdą Państwo również rostbef wołowy z kością marmurkowy, posiadający przerosty tłuszczowe, uformowane w postaci tzw. marmurka. Ten ceniony przez odbiorców efekt wizualny jest jednocześnie gwarancją najwyższej jakości mięsa wołowego.