Rostbef wołowy z kością

  • gotowanie
  • mięsa kulinarne
  • pieczenie
  • wołowina

Dla zwolenników mniej tłustych potraw, rostbef będzie z pewnością trafionym wyborem. To mięso wciąż jest bowiem soczyste, kruche i delikatne, ale zawiera mniej przerostów tłuszczowych od antrykotu. Steki z rostbefu mają swoich miłośników na całym świecie, którzy cenią sobie ich niepowtarzalny smak oraz charakterystyczną, „treściwą” konsystencję. Stek z kością natomiast, to oczywiście jeszcze więcej smaku i aromatu.

Dlatego też, nawet jeśli pod ręką nie ma odpowiednich przypraw, ten obiad na pewno się uda! Rostbef wołowy wyśmienicie nadaje się też na pieczenie, które wychodzą wyjątkowo kruche.

Szczegóły dotyczące produktu

Dodatkowe informacje

Oferujemy: rostbef wołowy z kością o wadze ok. 6 kg.

W naszej bazie produktów znajdą Państwo również rostbef wołowy z kością marmurkowy, posiadający przerosty tłuszczowe, uformowane w postaci tzw. marmurka. Ten ceniony przez odbiorców efekt wizualny jest jednocześnie gwarancją najwyższej jakości mięsa wołowego.

Zobacz również