Produkt wołowy, wolno gotowany.
Przygotuj prosto i szybko pyszne danie z wołowiny kruchej, wolno gotowanej – poczuj wyjątkowy smak, który rozpływa się w ustach!
Cechy produktu:
– zawartość mięsa wołowego: 96%,
– pomysł na szybki i pyszny obiad,
– soczyste, aromatyczne danie.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna: 237 kJ / 984 kcal, tłuszcz: 18g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,2 g, węglowodany: 1,7 g w tym cukry:<0,5 g, białko: 17 g, sól: 1,1 g.
Sposób przygotowania:
PIEKARNIK: W otwartym naczyniu żaroodpornym umieścić produkt bez opakowania foliowego. Włożyć naczynie do nagrzanego piekarnika do temperatury 180°C z funkcją grzania „góra-dół” i piec przez 30 minut.
GARNEK: Do garnka z wodą o temperaturze około 90°C włożyć produkt w opakowaniu foliowym. Podgrzewać przez 30 minut, utrzymując powyższą temperaturę. Wyjąć z garnka.