W MARK’S Marszałkowscy priorytetem jest zapewnienie klientom produktów najwyższej jakości i pełnego bezpieczeństwa. Dlatego każdy krok w procesie produkcji jest przemyślany i starannie kontrolowany przez doświadczonych specjalistów. Nasze surowce pochodzą od stałych dostawców, a procedury produkcyjne są zgodne z najwyższymi standardami branżowymi.
Każda partia surowców i gotowych produktów przechodzi regularną i staranną kontrolę jakości. Wykorzystujemy zaawansowane technologie i narzędzia, aby spełnić wysokie i określone wymagania.
Stosujemy rygorystyczne procedury z zakresu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) , Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP), aby zapewnić bezpieczeństwo produkowanej żywności. Nasze zakłady są wyposażone i prowadzone zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa unijnego i krajowego, a pracownicy przestrzegają restrykcyjnych procedur bezpieczeństwa.
Naszym priorytetem jest zapewnienie najwyższych standardów jakości i bezpieczeństwa, czego odzwierciedleniem są otrzymane certyfikaty:
Dołącz do podróży smaków i kulinarnych doświadczeń. Przekonaj się, dlaczego marka MARK’S Marszałkowscy inspiruje i zachwyca. Odkryj unikalne podejście do produkcji mięsa i wędlin. Spróbuj doskonałych smaków i prawdziwej jakości.